Spesialist på dører!

Vi er Norges største dørprodusent og -leverandør. Vi har levert kvalitetsdører til en rekke store og mindre prosjekter. Her kan du se et lite utvalg av våre leveranser – i praktiske eksempler.

Historien bak Norges største dørprodusent
Nordic Door AS er i dag Norges største dørprodusent og en totalleverandør av dører til skandinaviske hjem og næringsbygg. Vi utvikler, produserer og leverer både innerdører og ytterdører av høy kvalitet – i stilfullt design.
Nye moderne ytterdører
- Norske kvalitetsdører for nordiske forhold! I et værhardt land, med mye vær og vind - er ytterdørenes kvalitet og funksjonalitet viktig.  Hva er vel da bedre enn en ytterdør som garantert tåler et værhardt nordisk klima?
ytterdør barmeisolerende
Høsten har meldt sin ankomst, og utetemperaturen sniker seg raskt nedover - samtidig som strømprisen stadig når nye topper. Isolasjon i bolig er denne høsten blitt et hett tema, og etterspørselen etter en godt isolert dør er høy.
Nordic Door på Architect at Work
I september tok vi i Nordic Door turen til Danmark, og var på plass under Architect at Work Copenhagen - hvor årets tema er Fremtidens materialer!
Entrédøren som sikrer formstabilitet og lufttetthet
Har du noen gang opplevd at en dør kuver seg eller bøyer seg når den utsettes for store temperaturforskjeller eller luftfuktighet?

Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.