Hjem // Om oss

Bygget på kvalitet og kompetanse

Nordic Dørfabrikk AS har en lang historie helt tilbake til 1970. Da ble fabrikken bygget og bestod av møbelproduksjon. I 1993 ønsket bedriften å skifte retning, og konsentrerte seg deretter utelukkende om innerdører. Med årene har selskapet bygget en unik kompetanse og spesialiserer seg på brann-og lyddører til store prosjekter som eksempelvis sykehus, skoler, leilighetsbygg og barnehager.

I 2017 ble det på bakgrunn av ønsket om å ta en større posisjon i markedet bestemt at Nordic Dørfabrikk AS og deres søsterselskap, LG Quick-lager skulle fusjonere. Med LTL-gruppen som felles eiere var det naturlig da selskapene begynte å bli mer og mer konkurrenter i markedet. Sammen ble de Nordic Door AS, og er pr. 2018 Norges største dørprodusent og dørgrossist. Dette er noe vi er stolte av!

Ledige stillinger

Vi søker lærlinger i følgende fag:

  • Produksjonsteknikk
  • CNC-maskinering
  • Industrimekaniker
  • Salgsfaget

Les mer om lærlingplassene her

Vi vil her legge ut ledige stillinger, og lærlingplasser i selskapet.

Vi er avhengig av dyktige og gode kollegaer for å lykkes. Har du et ønske om å jobbe for Nordicdoor, vil vi gjerne høre fra deg. Send inn en åpen søknad til inger.lise.tonnessen@nordicdoor.no, så vil kanskje du bli vår neste kollega.