Om oss

Hjem // Om oss

Bygget på kvalitet og kompetanse

Skrevet av Kristin S. Håverstad 09.11.2017

Nordic Dørfabrikk AS har en lang historie helt tilbake til 1970. Da ble fabrikken bygget og bestod av møbelproduksjon. I 1993 ønsket bedriften å skifte retning, og konsentrerte seg deretter utelukkende om innerdører. Med årene har selskapet bygget en unik kompetanse og spesialiserer seg på brann-og lyddører til store prosjekter som eksempelvis sykehus, skoler, leilighetsbygg og barnehager.

I 2017 ble det på bakgrunn av ønsket om å ta en større posisjon i markedet bestemt at Nordic Dørfabrikk AS og deres søsterselskap, LG Quick-lager skulle fusjonere. Med LTL-gruppen som felles eiere var det naturlig da selskapene begynte å bli mer og mer konkurrenter i markedet. Sammen ble de Nordic Door AS, og er pr. 2018 Norges største dørprodusent og dørgrossist. Dette er noe vi er stolte av!

Ledige stillinger

Vi søker lærlinger i følgende fag:

  • Produksjonsteknikk
  • CNC-maskinering
  • Industrimekaniker
  • Salgsfaget

Les mer om lærlingplassene her

Vi vil her legge ut ledige stillinger, og lærlingplasser i selskapet.

Vi er avhengig av dyktige og gode kollegaer for å lykkes. Har du et ønske om å jobbe for Nordicdoor, vil vi gjerne høre fra deg. Send inn en åpen søknad til inger.lise.tonnessen@nordicdoor.no, så vil kanskje du bli vår neste kollega.