Bygget på kvalitet
og kompetanse

Design du kan
stole på

Nordic Door er Norges største dørprodusent og vi utvikler, produserer og leverer både klassifiserte og uklassifiserte komplette dørløsninger for nordiske forhold i det skandinaviske markedet.


Gjennom fleksibilitet og bred kompetanse, vil vi at våre kunder skal føle seg trygge på at de alltid får produkter av høy kvalitet. Vi jobber hver dag med et miljøbevisst fokus, for å stadig bli bedre.


Nordic Door har sitt hovedkontor og dørproduksjon i Lyngdal. I tillegg har vi et ekspresslager (Quick lager) i Kristiansand. Vi har også salgskontor i Danmark og Sverige, egen karmfabrikk i Litauen samt produksjon av kontorvegger i Sverige.


Nordic Door  har 180 ansatte som hver dag jobber med utvikling og forbedring for å bli det trygge valget for deg som kunde.

omoss-bg-sec-img-top

Snekkerverkstedet er en viktig del av vårt konsept, noe som gjør oss svært fleksible. Her kan vi skreddersy etter egne mål og de ønskene kundene har, både på lette og kompakte dører. Eksempelvis kan vi endre høyde eller bredde, sette inn glass, montere f. eks. sluttstykke og/eller andre typer beslag. Vi kan også skråkutte etter måltegning. Påregn en ukes leveringstid etter bestilling.

Snekker

Våre leveregler

Nordic Door skal være det trygge valget for våre kunder og ansatte. Gjennom våre fire kjerneverdier: kvalitet, fleksibilitet, kompetanse og miljø, skal vi hver dag glede oss til å gå på jobb og inspireres til å bli stadig bedre. Våre kunder skal se gleden vi har for det vi jobber med, og føle seg sikre på at Nordic Door er det trygge valget.

Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.