< !-- Google Tag Manager (noscript) -->

Bygget på kvalitet
og kompetanse

Design du kan
stole på

Nordic Dørfabrikk AS har en lang historie helt tilbake til 1970. Da ble fabrikken bygget og bestod av møbelproduksjon. I 1993 ønsket bedriften å skifte retning, og konsentrerte seg deretter utelukkende om innerdører. Med årene har selskapet bygget en unik kompetanse og spesialiserer seg på brann- og lyddører til store prosjekter som eksempelvis sykehus, skoler, leilighetsbygg og barnehager.

Med bakgrunn av et ønske om å ta en større posisjon i markedet, ble det i 2017 bestemt at Nordic Dørfabrikk AS og deres søsterselskap, LG Quick-lager skulle fusjonere. I dag er Nordic Door Norges største dørprodusent med Norges bredeste og mest komplette dørlager. Virksomheten omfatter salgskontorer i Danmark og Sverige, fabrikk for kontorvegger i Sverige, karmfabrikk i Litauen amt eierandel i Kvanne Industrier på Nordmøre.

omoss-bg-sec-img-top

Snekkerverkstedet er en viktig del av vårt konsept, noe som gjør oss svært fleksible. Her kan vi skreddersy etter egne mål og de ønskene kundene har, både på lette og kompakte dører. Eksempelvis kan vi endre høyde eller bredde, sette inn glass, montere f. eks. sluttstykke og/eller andre typer beslag. Vi kan også skråkutte etter måltegning. Påregn en ukes leveringstid etter bestilling.

omoss-bg-sec-img-bottom

Våre leveregler

Nordic Door skal være det trygge valget for våre kunder og ansatte. Gjennom våre fire kjerneverdier: kvalitet, fleksibilitet, kompetanse og miljø, skal vi hver dag glede oss til å gå på jobb og inspireres til å bli stadig bedre. Våre kunder skal se gleden vi har for det vi jobber med, og føle seg sikre på at Nordic Door er det trygge valget.

Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.