Riviera dører til et Riviera Hotell

Over 300 imponerende rivieradører til et imponerende destinasjonshotell og en designjuvel som vil tiltrekke seg betydelig oppmerksomhet, både nasjonalt, i norden og internasjonalt.

Riviera dører til et Riviera Hotell

På tomten til gamle Moss Jernverk er det nå kommet en ny hotelldestinasjon – Riviera Hotell. Her får man riviera følelsen året rundt!15-e1704958538647Til hotellet har Nordic Door levert i overkant av 300 dører av både uklassifiserte og klassifiserte brann- og lyddører som B30 og B60 med ulik lydklasse opp til Rw43dB.

Dørene har stålkarm og er levert med overflatene laminat og i malt.Nordic-Door-Hotell-Riviera-189-of-305-1-edit-k.r-1024x773Hotellet åpnet i mai 2023 og er et levende og sofistikert feriested med 172 rom, alle utstyrt med balkong eller fransk balkong. Det tilbyr unike konferanse- og selskapslokaler, brasserie, barer, en privat strandpromenade og har i øverste etasje en spa og velvære avdeling med utsikt over fjorden. Hotellets Riviera-basseng opprettholder en behagelig temperatur på rundt 34 grader året rundt! Hotellet vil spille en viktig rolle i den positive byutviklingen som foregår på Verket i Moss, og vil spesielt bidra positivt til Moss og nærliggende områder.

sdf-e1704965871753– På selve dagen hvor Nordic Choice Hotels byttet navn til Strawberry, åpnet vi dørene til den nye storstuen i Moss. Hotel Riviera ligger fantastisk til på Verket – med 172 rom, egen strandpromenade og takbasseng blir hotellet knutepunktet for en helt ny del av byen. Det som en gang var Moss Jernverk fylles nå med nytt liv, i ekte rivierastil, sier eier av Strawberry, Petter A. Stordalen i en pressemelding.


Se hele vårt utvalg av innerdører her

Se vår produktkatalog for mer informasjon om dørene fra prosjektet

Finn forhandler 

Eller ta kontakt med oss for en hyggelig prat! 

Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.