Nordic Door starter 2024 med bærekraft!

Det ble en god start på det nye året for Nordic Door med både Miljøfyrtårnsertifikat og oppdaterte EPD’er

Nordic Door starter 2024 med bærekraft!

I Nordic Door produserer vi mer enn bare dører


123837970 921840524888914 6670930021566647847 n-675x1024Vi er med på å produsere en bærekraftig fremtid hvor dørene våre er tilrettelagt for fremtidsrettede prosjekter – små som store.

Bak alle våre produkter ligger det en forpliktelse til ansvarlig produksjon og bevisste valg for å redusere klimaavtrykket og skape produkter som varer.


Som forpliktelsesbevis har Nordic Door nylig blitt en godkjent Miljøfyrtårn-bedrift, samtidig som oppdaterte EPD’er nå er på plass.Edgar-e1706684269983-945x1024For betydningen av den gode starten på det nye året kan Salgs- og markedssjefen i Nordic Door, Edgar Haugskott fortelle;

– Nordic Door er en fremtidsrettet organisasjon, hvor etikk, ansvarlighet, bærekraft og lønnsomhet går hånd i hånd. Ved at vi nå er blitt en Miljøfyrtårn-bedrift er dette noe som vi vet verdsettes stort av våre kunder, leverandører og øvrige samarbeidspartnere. Vi er en betydelig dørleverandør til små og store byggeprosjekter i Skandinavia, og skal vi fortsette å bli valgt som leverandør i fremtiden, er det vesentlig at vi har oppdaterte og fremtidsrettede miljødokumentasjoner.

Salgs- og markedssjefen avslutter med; Nå er vi klare til å gjøre vår del, ved å fortsette jobben med kontinuerlige forbedringer i egen organisasjon, til det beste for miljøet.Miljøfyrtårn

Hurra, vi er nå blitt Miljøfyrtårn-sertifisert!

main large-9-1024x1024Som nylig godkjent Miljøfyrtårn-bedrift har vi så langt tatt viktige steg på veien mot en bærekraftig fremtid. Her retter vi fokuset mot å redusere våre klimagassutslipp.

Nå skal vi fortsette å jobbe med å oppnå blant annet grønnere innkjøp, lavere energiforbruk, smartere transport, mindre avfall og bedre arbeidsmiljø.

Vil du vite mer om Miljøfyrtårn og hvorfor bli sertifisert? Les mer: herOppdaterte EPD’er

Life-Cycle-Analysis-2018-1024x1013I vår forpliktelse mot en grønnere fremtid ligger nøkkelen til bevisst forbruk og ansvarlig produksjon.

Vi er stolte av våre EPD (Environmental Product Declaration) sertifikater, og de spiller en stor rolle, spesielt for oss produksjonsbedrifter! Nylig fikk vi to oppdaterte EPD’er på plass hittil i år. Hurra!

EPD-norge hoydeformat morkgroenn rgb.jpg-thumbnailEPD er ikke bare en samling av tall og grafer; det er også ansvar og en fortelling som dokumenterer hvert kapittel av et produkts liv. Fra sin spede begynnelse som råmateriale, gjennom produksjonsprosessen, til sin endelige rolle i våre liv, forteller EPD historien om et produkt med dets miljøavtrykk som hovedperson. Den forteller også historien om et bærekraftig samarbeid mellom industri og miljø, en synergi som gir liv til ansvarlige valg og sunnere økosystemer. Hvert tall i en EPD er en invitasjon til innovasjon, en påminnelse om at vi kan gjøre det bedre, ved at vi kan skape produkter som respekterer naturen og gir en bedre fremtid for kommende generasjoner.

Se våre EPD’er her
Les mer her om vårt bærekraftsarbeid

Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.