NYHET: Nye moderne ytterdører

– Norske kvalitetsdører for nordiske forhold!
I et værhardt land, med mye vær og vind – er ytterdørenes kvalitet og funksjonalitet viktig.  Hva er vel da bedre enn en ytterdør som garantert tåler et værhardt nordisk klima?

Nye moderne ytterdører

I Nordic Door ønsker vi bestandig å utvikle og forbedre våre dører. Derfor lanserer vi nå sammen med Gilje Door AS, norskproduserte Nye Moderne Ytterdører.  Ytterdører av ypperste kvalitet med høy motstandsdyktighet for alt av vær og vind – laget for nordiske forhold.Gjør et trygt valg – velg skikkelige kvalitetsdører!

Frida

Frøya 

Alma 

Ellen 

De nye moderne ytterdørene har både stilrent design – og kan leveres i alt fra enfløyet til tofløyet, tette og med glass, sidefelt, overlys, og i ulike fargevarianter samt ulike brann- og lydklasser på bestilling. Dette er kvalitetsdører som er enkle å montere og har lang levetid.

Ytterdørene kan også monteres uten overbygg.Ivaretar miljøet, og gir lavere strømregning

De nye ytterdørene er ikke bare værharde, men de har også svært gode isolerende egenskaper. Dørserien leveres med 60 mm standardtykkelse på dørblad med U-verdi fra solide 0,83.

Har en behov eller ønske om enda lavere U-verdi kan samtlige dører bestilles med dørblad på 80mm – noe som gir U-verdier fra fantastiske 0,58!Samarbeid om dører av ypperste kvalitet

Gilje Door AS kan fortelle at en ytterdør ikke bare skal være pen å se på, den skal også tåle mye. For at de nye ytterdørene skal kunne tåle alt av vær og vind er overflaten av kompaktlaminat som er malt med en 2-komponent polyurethane maling, i tillegg til at både karmen og ramtreet er i kjerneved av furu.


tom refsdal og karles giljetv: Tom Refsdal, administrerende direktør i Nordic Door. th: Karles Gilje, administrerende direktør i Gilje Tre AS.


Gilje Door AS har i mange år produsert ytterdører for det nordiske klimaet. Til det nye samarbeidet kan Tom Refsdal, administrerende direktør i Nordic Door fortelle:

– Gilje som er en av eierne i Nordic Door skal nå produsere ytterdører i høy kvalitet for oss. Det vil gi oss en fordel i markedet og komme våre kunder til gode. Vi ser fram til et godt samarbeid med Gilje fremover.Er du interessert i en ytterdør fra Nordic Door?

Finn din nærmeste forhandler her

Eller kontakt oss for pristilbud på større prosjekter

Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.