Spar strøm med en godt isolert ytterdør!

Visste du at en godt isolert ytterdør både er med på å bevare temperaturen i boligen, er bra for miljøet og bra for lommeboka?

Spar strøm med en godt isolert ytterdør!

Enten du bor ved vann, fjell, skog eller i byen kommer du ikke utenom landets årstider og temperaturendringer.


For å holde et stabilt inneklima i boligen kreves det energi. Men hvor mye energi som kreves avhenger i stor grad av hvor mye varme og kulde boligen slipper ut. 


Mange tenker kanskje ikke på at boligens ytterdør kan være en synder til uønsket varme- og kuldetap. Samtidig blir stadig flere av oss kjent med at nyere ytterdører har en bedre isolasjonsevne og et bedre pakningssystem enn eldre dører.

Ønsker du å gjøre energibesparende tiltak i din bolig?


Hvordan sikre seg en ny og godt isolert ytterdør?

Ytterdørens U-verdi forteller deg om dørens isolasjonsevne. Desto lavere U-verdi, desto bedre isolert ytterdør.

En U-verdi på 0,8 eller mindre tilsier en godt isolert ytterdør og er en verdi du bør sikte til dersom isolasjonsevne er prioritert. Markedets beste ytterdører har en U-verdi helt ned til 0,58.


I Nordic Door leverer vi et bredt utvalg av godt isolerte ytterdører med lav U-verdi, som både er produsert i Norge og som er laget for det nordiske klimaet.

Emma-sort-e1679410760156-196x300 Dette er våre mest solgte ytterdører innenfor våre serier «Premium» og «Plus» og som har bransjens beste isolerende egenskaper med U-verdi helt ned til 0.58.

En så lav verdi gjør at disse dørene er godkjente etter passivhusstandard NS 3700. Ytterdørene leveres i 80mm tykkelse for best mulig isolasjon og med 3-lags energiglass for å forsterke U-verdien. Tette ytterdører har U-verdi 0.58, halvt glass har 0.69 og helt glass har 0.94.Se hele vårt utvalg av godt isolerte ytterdører her 


Brandbu-tett-1-141x300Kristine-sort-141x300Nina-m-gl-138x300Kristine-hvit-141x300Nina-tett-138x300


Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.