Nordic Door leverer 2520 dører til Danmarks høyeste bygning

– Vi i Hustømrerne er veldig glade for samarbeidet med Nordic Door

Nordic Door leverer 2520 dører til Danmarks høyeste bygning

I østkanten av Aarhus vil vi snart kunne få se byens nye landemerke; Lighthouse – Danmarks høyeste bygning med 45 etasjer på påler

Til det nykommende bygget har Nordic Door, ved teamet i Silkeborg, levert totalt ca. 2520 innerdører, bestående av blant annet ståldører, gjennom kunden Hustømrerne.

Den 142 meter høye bygningen er Danmarks høyeste bolighus og vil bestå av 400 attraktive og eksklusive leiligheter, samtidig som man også kan nyte et måltid på restauranten som ligger i 45. etasje, som er øverste etasje. Nordic Door vil ut resten av 2022 fortsette å leverer dører til det som vil bli leiligheter og restaurant.


I forhold til prosjektet kan Mette Lauridsen Munksgaard fra Hustømrerne fortelle dette om samarbeidet med Nordic Door;


«Vi i Hustømrerne er veldig glade for samarbeidet med Nordic Door. I løpet av samarbeidet har vi hatt en tett sparring, som har vært veldig bra på en byggeplass med flere tusen dører. Vi har rådført oss med Nordic Door sine anbefalinger og som fra starten av har engasjert og kommet med gode innspill, samt hatt en oppfølgende tilgang både i forhold til bestilling, frister og til eventuelle utfordringer underveis i utførelsen. I tillegg opplever vi Nordic Door som veldig tilgjengelig, i form av at de er lette å få tak i, eller booke et møte med».Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.