Entrédøren som sikrer formstabilitet og lufttetthet

Har du noen gang opplevd at en dør kuver seg eller bøyer seg når den utsettes for store temperaturforskjeller eller luftfuktighet?

Entrédøren som sikrer formstabilitet og lufttetthet

I Norge står vi overfor store klimaforskjeller – derfor anbefaler vi å ha en dør som er tilpasset akkurat dette. Slik som Nordic Door sin «Innvendig klimadør B30/38dB».


Ved at en dør kuver seg på grunn av store temperaturforskjeller eller luftfuktighet, vil dette kunne medføre redusert isolasjonsevne, som vil resultere i at enten vinterkulden eller sommervarmen trekkes inn. Foruten høye utgifter til
oppvarming rundt vinterstid, vil dårlig isolering føre til kalde gulv og vegger.


Med innerdøren Innvendig klimadør B30/38dB kan du være sikker på at døren ikke kuver seg. Dette skyldes at den er utstyrt med klimainnlegg, som gjør at den både tåler temperaturforskjellene og sikrer lufttettheten.


Innlegget består av ett lag aluminiumsplate som plasseres ytterst på hver side av døren. En løsning vi derfor anbefaler på alle entrédører. Klimadøren er samtidig godkjent som branndør med brannklasse B-30, i tillegg til å ha god lydreduksjon, noe som kommer godt med om man ikke ønsker å slippe inn eller ut støy.


Klimadøren egner seg godt som inngangsdør for leiligheter, oppvarmede kjellere, tempererte garasjer og hvor det ellers er mer enn 10° C i temperaturforskjell på dørens utside og innside.


Kjernen i dørbladet består av trebaserte materialer og kan leveres i enten malt, finér eller laminat. Av beslag har døren låskasse Assa 565, sluttstykke 351348 og 3 stk. Assa 3244 hengsler. Videre leveres døren med 92mm karm og 25x92mm terskel, som betyr at den opprettholder krav i henhold til HC bruk.

Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.