Nordic Door på Architect at Work

I september tok vi i Nordic Door turen til Danmark, og var på plass under Architect at Work Copenhagen – hvor årets tema er Fremtidens materialer!

Nordic Door på Architect at Work

Årets messe for arkitekter, interiørdesignere og andre fagfolk!

Messen i København var proppfull av fantastiske utstillere, hvor samtlige – på ulike områder – tilbyr innovative produkter, materialer, applikasjoner og tjenester. Årets tema for den verdensomfattende messen er Fremtidens Materialer. Et spennende tema som ligger våre hjerter nært!


Vi er både stolte og ydmyke over å stille med helt ny messestand – og ikke minst over tilbakemeldingene vi fikk under helgen i København!
På stand viste vi frem flere av våre ulike dørtyper, materialer, og ikke minst ulike overflatebehandlinger. For oss er det særlig givende å presentere dører med naturlige materialer, da bærekraft og miljøvennlige materialer har vært et fokus for oss i en årrekke.

heltre dørerdører - messestand

23 og 24 november kommer Architect at Work til Norge – i Oslo! Da stiller vi igjen på messestand, og gleder oss stort til å både vise frem egne dører og materialer, men også å selv møte enda flere innovative og inspirerende utstillere. 

Vi håper å se deg der!

 – Nordic Door 

Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.