Reduser varmetap i egen bolig med en godt isolert ytterdør!

Høsten har meldt sin ankomst, og utetemperaturen sniker seg raskt nedover – samtidig som strømprisen stadig når nye topper.
Isolasjon i bolig er denne høsten blitt et hett tema, og etterspørselen etter en godt isolert dør er høy.

ytterdør barmeisolerende

Er ytterdøren din godt isolert?

Hvor mye varme som boligen slipper ut, er direkte relatert til hvor mye energi som kreves for å holde boligen varm. De aller fleste av oss er godt klar over dette, og ønsker å gjøre energieffektive oppgraderinger i boligen. Vegger, tak og vinduer oppgraderes til mer isolerende alternativer, men mange tenker kanskje ikke over at også boligens dører kan være synder til et uønsket varmetap!


U-verdi: Hvordan sikre seg en godt isolert dør?

Har du noen gang hørt om U-verdien til en dør eller en flate? Kort fortalt forteller U-verdien hvor stor temperaturgjennomgang en flate har. Med andre ord sier U-verdien noe om hvor varmeisolerende evne døren har.

Desto lavere U-verdi, desto bedre!


ytterdører moderne

Nordic Door sin mest solgte ytterdørserie –  Moderne ytterdører – har blant bransjens beste varmeisolerende egenskaper med U-verdi fra 0.77. En så lav verdi gjør at disse dørene er godkjente etter passivhusstandard NS 3700.

Merk deg at glass i dør vil påvirke U-verdien, så velger du en dør med glass bør du derfor forsikre deg om at glasset er 3-lags energiglass.Er du interessert i en ytterdør fra Nordic Door?

Finn din nærmeste forhandler her

Eller kontakt oss for pristilbud på større prosjekter

Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.