Nyhet! Energisparende Brann- og lyd ytterdører

Med norsk produserte Alma EI30/Rw42dB og Emma m/glass EI30/Rw42dB får du ytterdører i toppklasse!

Nyhet! Energisparende Brann- og lyd ytterdører

Alma-brannlyd-1-e1718868304614-1024x881Nordic Door er Norges største dørprodusent og har i flere tiår hatt en unik spesialistkompetanse på brann- og lyddører.

Vi har siden den gang utviklet, produsert og levert både klassifiserte og uklassifiserte komplette dørløsninger til hele det Skandinaviske markedet.

Det stilles stadig større krav til energisparing i enten små eller store byggeprosjekter, som henger sammen med at energibruken på bygg frem mot 2030 skal ned med 16 %, i følge Energidepartementet.

Med Alma EI30/Rw42dB og Emma m/glass EI30/Rw42dB fra Nordic Doors ytterdørssortiment får du ytterdører i toppklasse. Ikke bare har ytterdørene en god brannklasse og en optimal lyddemping. De har og en utmerket isolasjonsevne med U-verdi helt ned til 0,75 (Alma) og 0,89 (Emma) som gir optimal energisparing.

Dørene bidrar til å bevare temperaturen i boligen og forebygger uønsket varme- og kuldetap. Både Alma og Emma er produsert i Norge, laget for det nordiske klimaet og har en 2-5 dagers leveringstid fra vårt Quick Lager.

Nordic Door fører et bredt sortiment av brann- og lyddører til både innvendig og utvendig bruk. Vi leverer blant annet branndører med 30 og 60 minutters krav og lyddører med lydreduksjon fra Rw 27 dB opp til Rw 50 dB. Dørenes funksjon er å skape et tryggere og sikrere miljø til både hjem eller ulike næringsbygg der det stilles krav til brann- og lydegenskaper som for eksempel sykehus, skoler, hoteller og kontorer.Se mer om Alma
Se mer om Emma 
Eller se mer i vår Inspirasjonskatalog eller Produktkatalog

Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.