Nyhet – AQUA våtromsdør

En fuktbestandig og driftssikker våtromsdør
som er lett å holde ren

Nyhet – AQUA våtromsdør

Nordic Door ønsker å være det trygge valget for sine kunder.
I tråd med dette lanserer vi, i samarbeid med KIAS, en videreutvikling av sin AQUA våtromsdør-serie, i form av en innerdør med glassfiber dørblad og trekarm. Med denne kombinasjonen får kunden en våtromsdør som er fuktbestandig, driftssikker og lett å holde ren, samtidig som den er utformet for standard trekarmløsninger.

Ønsket er å kunne tilby dører som passer til byggets og prosjektets behov. Derfor tilbys denne våtromsdøren også med ulike tilvalg, der man som kunde selv kan velge farge på dørblad og karm, mål på dørblad, karm og utforinger, osv. Selve AQUA-serien består av innerdører og boddører produsert i glassfiber og aluminium. Innerdøren i denne serien er perfekt til bruk i hoteller, sykehus, skoler, svømmehaller og der det ellers er behov for en robust våtromsdør med lav levetidskostnad.

Våtromsdøren er en innerdør produsert i glassfiber og aluminium. Den kan leveres med listverk og utforinger klar til montering, når det brukes aluminiumskarm. Boddøren har de samme egenskapene som innerdøren, samtidig som den er isolerende. Det gjør den spesielt egnet til bruk i utfordrende miljøer der det også kreves en isolerende våtromsdør. På alle dørbladene i Aqua-serien får du 30 års garanti mot fukt- og råteskader. Velger du aluminiumskarm får du i tillegg 30 års garanti på karmen.

Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.