Ekstra lysåpning

Lysåpning og god passasje blir mer og mer viktig – spesielt på nye sykehus.

Ekstra lysåpning

Dersom man ønsker større lysåpning, er forkrøplede hengsler det rette valget. I henhold til mer plassbesparing vil disse utgjøre en forskjell, som for eksempel på sykehus der det kjøres mye sengetransport. Her vil dem kunne skape en mer effektiv og tryggere måte for sykehussengene å passere gjennom dørene.

Døren som vist på bildet ovenfor står åpen i 180-graders vinkel og vil ved full åpning gi god plass til transportpasseringer. Vår forkrøplet hengsle gjør at dørbladet allerede ved 90 graders åpning «løftes» ut av døråpningen og vi vil unngå påkjørsel på ryggen av dørbladet med sengetransport eller annen rullende trafikk.

En annen måte å skape mer åpen plass på er Nordic Door sin skyvedør med brann, lyd og røyktetthet.

«Vi har allerede levert døren til flere sykehus i Danmark, men vi har jobbet en stund med å få på plass de rette godkjenningene i Norge. Endelig er dette klart og vi kan nå tilby det norske markedet denne døren», sa Oddmund Andersen, produktutviklingssjef i Nordic Door i en pressemelding tidligere i år.

Skyvedøren er beregnet for bruk på blant annet sykehus og offentlige miljøer der det stilles krav til brann og/eller lydreduksjon. Dørene kan leveres med eller uten glassåpning, de kan også leveres med automatikk for automatisk åpning/lukking eller at den står i åpen stilling på magnet hold.

Som et ledd i Nordic Door sin visjon; det trygge valget, bidrar Nordic Door med et utvalg dører bestående av høy kvalitet, som også kan ses på som et trygt valg av dører.

Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.