Dører til verdens mest miljøvennlige helsehus

Nordic Door er stolt leverandør av 540 innerdører til Hurum bo- og omsorgssenter

Dører til verdens mest miljøvennlige helsehus

HurumHH-48-768x1024 Hurum bo- og omsorgssenter er Norges, og mest sannsynlig verdens, første plusshus-omsorgsbygg som produserer mer energi enn det forbruker.

På en bruttostørrelse av 11 500m2 ble Hurum bo- og omsorgssenter i slutten av oktober 2021 klar til overtagelse av Asker Kommune.

Nordic Door er stolt leverandør av dører til prosjektet som hadde sin start i 2019, og hvor det er blitt levert ca. 540 innerdører i form av brann- og lyddører i tre, med både trekarm og stålkarm.

I forbindelse med prosjektets samarbeid med Nordic Door, kan Prosjektleder Fredrik Hønsvall Hontvedt i HENT AS fortelle dette:

«Samarbeidet med dere under produksjon og oppfølging i etterkant har vært svært godt og HENT følger seg godt ivaretatt av Nordic Door, særskilt i perioden når pandemien var på sitt mest uforutsigbare og leveransen ble forstyrret var den hyppige kommunikasjon med Nordic Door til stor hjelp».Se vår Produktkatalog for mer informasjon om våre brann- og lyddører i tre med både trekarm og stålkarm.

Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.