Årets ytterdør nyheter!

Ytterdører av ypperste kvalitet, med høy motstandsdyktighet for alt av vær og vind og med en optimal U-verdi – laget for nordiske forhold.

Årets ytterdør nyheter!


I Nordic Door ønsker vi bestandig å utvikle og forbedre våre dører.


Nina-m-glasss-e1683625431958-765x1024

Derfor lanserer vi nye lagerførte ytterdører i høytrykkslaminat i vårt helt eget design; Nina og Nina med glass i dekorlaminat og Kristine i kompaktlaminat i tre forskjellige farger.

De nye ytterdørene er ikke bare værharde, men de har også svært gode isolerende egenskaper. Dette er ytterdører av ypperste kvalitet, med høy motstandsdyktighet for alt av vær og vind og med en optimal U-verdi. Ytterdører laget for nordiske forhold. Velg en mer miljøvennlig ytterdør med lang levetid!


Ytterdørene Nina

Ytterdørene Nina i dekorlaminat tilhører vår helt nye serie «Premium«. Grunnet høytrykkslaminat som overflate har døren en svært god beskyttelse mot slitasje, som medfører at døren har en lengre levetid.


Noe som også er med på å gi ytterdøren en lengre levetid er at den har en U-verdi fra fantastiske 0,58, som er den beste U-verdien én kan få på markedet. Dette henger også sammen med at Nina dørene kommer i 80mm tykkelse.

Nina er spesielt motstandsdyktig mot det nordiske klimaet, i tillegg til å ha en god isoleringsevne. Utvendig har ytterdørene sporfrest dekor, for å gi døren et naturlig preg, samtidig som den har en slett innside. Nina kan også leveres som brann- og lyddør.

Les mer om Nina her 


Ytterdøren Kristine

Ytterdøren Kristine i kompaktlaminat tilhører vår nye serie «Plus «. Kompaktlaminaten er tilsvarende dekorlaminaten, men fås uten dekor. I stedet har den en sporfrest utside og slett innside. Her får du en slitesterk dør av topp kvalitet, godt rustet mot et nordisk klima og med en U-verdi fra solide 0,83. Kristine lagerføres i 60mm tykkelse (kan leveres i 80mm på bestilling) og kan leveres som brann- og lyddør.


Andre ytterdører vi også tilbyr i kompaktlaminat er: Emma, Frida, Alma, Frøya, Ellen, og Frida m/glass.

Les mer om Kristine her 


Gjør et trygt valg – velg skikkelige kvalitetsdører!

Noe annet du leter etter?

Kontakt oss så hjelper vi deg.