Forside // Aktuelt // Ny administrerende direktør

Ny administrerende direktør

Skrevet av Kristin S. Håverstad 28.05.2020

Tom Refsdal (52) er ansatt som ny administrerende direktør for Nordic Door AS. Tom kommer fra stillingen som daglig leder i GHV AS i Kristiansand. Tidligere har han blant annet ledet Ortopediservice AS. Der samlet han flere norske virksomheter som senere ble videresolgt til Blatchford Norway AS, hvor han fortsatte som leder. Han er på plass i Nordic Door fra 02.06.2020.

Tom har utdannelse fra Hærens Krigsskole og har en Master of Business Administration fra Heriot-Watt University i Edinburgh. Han er bosatt i Kristiansand med kone og to døtre.

Med Toms resultater innenfor forretningsutvikling og hans erfaring som leder og bransjemann ser styret, eiere og ansatte fram til en spennende videre utvikling av den markedsledende dørbedriften Nordic Door AS i samspill med kunder, leverandører og øvrige samarbeidspartnere.

Styret takker Jan Hestås som påtok seg rollen midlertidig leder for Nordic Door AS i januar og som har ledet selskapet trygt mens det ble gjennomført søk etter permanent leder. I pandemiperioden har selskapet hatt høy aktivitet med ekstraordinær, stor innsats fra selskapets ansatte.


Lyngdal 28.05.2020
Tor Ivar Riise
Styreleder Nordic Door AS

For nærmere informasjon:          Tor Ivar Riise, 975 19432   tor.ivar.riise@pronto.no
                                                           Tom Refsdal, 959 60312   tom.refsdal@nordicdoor.no
                                                           www.nordicdoor.no