Forside // Aktuelt // Nordic Door feirer 25 år

Nordic Door feirer 25 år

Skrevet av Kristin S. Håverstad 27.06.2018

Som seg hør og bør, ble det nylig arrangert jubileumsfest for ansatte og eiere i Nordic Door. Bedriften ble stiftet med eksisterende eiere 22. april 1993. Den gang under navnet Nordic Dørfabrikk AS, med 41 ansatte og en omsetning på ca. 40 mnok. Siden den gang har selskapet vokst til å ha 162 ansatte og en omsetning på over 320 mnok.

«I løpet av disse 25 årene, har Nordic Door vært gjennom mange opp- og nedturer. Hadde vi ikke hatt våre gode og lojale eiere, ville vi kanskje ikke blitt så store som vi er i dag,» sier administrerende direktør, Roy E. Reme. Videre forteller han også at det heller ikke ville blitt 25 år dersom det ikke hadde vært for den innsatsen, engasjementet og stå-på-viljen som de ansatte nedlegger hver dag. Og som de har gjort for at Nordic Door har kommet dit de er i dag – en sunn bedrift med spennende framtidsutsikter.

Under jubileumsfesten ble det holdt en rekke taler. Deriblant Terje Rom, som på vegne av eierne overrakte en sjekk på 50.000,- til de ansattes velferdskomite, som takk for god innsats gjennom flere år. En gave som ble satt stor pris på.

Tor A. Sørvig (venstre) mottok på vegne av velferdskomiteen en sjekk fra en av eierne, Terje Rom.

 

Trofaste jubilanter
I 25 år har bedriften holdt på, og i 25 år har fire ansatte stått på for Nordic Door. Målfrid Skreros, Arnt Omland, Kari Larsen og Jan Arild Dyrstad fikk hver sin gullklokke, som takk for den gode jobben de har gjort for Nordic Door i 25 år.

Jubilantene mottok hver sin gullklokke. Fra venstre: Målfrid Skreros, Roy E. Reme (adm. direktør) og Arnt Omland.
Fra venstre: Kari Larsen og Jan Arild Dyrstad.