Forside // Aktuelt // Bli kjent med oss i Nordic Door

Bli kjent med oss i Nordic Door

Skrevet av Kristin S. Håverstad 09.12.2020

Dette er vår lean-coach, Monica Sætervik Briseid. Hun har jobbet hos oss i rett over to år, og en typisk arbeidsdag for henne vil hun beskrive slik:

«En god dag er når jeg får anledning til å være mye rundt og snakke med kollegaer i hele organisasjonen. Når vi har gode arenaer for å snakke om hva vi har behov for/ønsker å forbedre. Spesielt når vi ser ting som vi kan bidra med selv og faktisk utfører disse forbedringene. Jeg bruker litt for mye tid på kontor, men lager da for eksempel standarder og ting som teamene har behov for. Jeg legger til rette for forbedringsarbeid og påvirker nok litt gjennom mine spørsmål.

Hva er det beste med å jobbe i Nordic Door, Monica?

«Det er fine kollegaer, også er det en utrolig spennende bedrift med et godt produkt. For meg som lean-coach så er det en gullgruve, her har vi en flyt som starter med en kunde. Vi lager dører på bestilling i svært mange varianter, det vi kan kalle masseproduksjon av skreddersøm, og det gjør det så utrolig utfordrende og spennende. Det er jo veldig gøy å kunne være med på å påvirke kundeverdi – i hele verdikjeden sammen med en kjempegjeng.»

På brødskiva da, hva liker du?

«Det er nok brun ost, tror jeg.»

 

Monica er med på å gjøre Nordic Door til det trygge valget.